rondreizen

Busreizen Eurodisney

Wanneer je Euro Disney wilt bezoeken, is het een goed idee om een busreis te boeken. De afstand naar het pretpark Disneyland Parijs is vanuit Nederland betrekkelijk kort. De bus heeft als voordeel dat je niet zelf de weg hoeft af te leggen. Je komt eenvoudig op de plaats van bestemming uit. Als je wilt, kun je de zelfde dag terug. Maar het is natuurlijk wel zo leuk om een of enkele dagen in het Disneyland Resort Parijs te verblijven. Busreizen Eurodisney? Klik op onderstaande aanbieders voor meer informatie en prijzen.

Busreizen Eurodisney

Hoogtepunten busreizen Disneyland Parijs
Het pretpark Disneyland Parijs werd op 12 april 1992 geopend als Euro Disney. De opening werd groot gebracht in elk Europees land. Na een moeizame start is het Disneyland Resort Paris uitgegroeid tot het populairste park van Europa. Per jaar gaan er miljoenen mensen door de sprookjesachtige poorten om de dag van hun leven te beleven, jong en oud.

De attractie's met de thema's van de bekende films van Disney zijn voor iedereen een belevenis op zich. De vele bekende figuren als Donald, Mickey, Mini maar ook de modernere Disney figuren lopen je na de ingang al tegemoet. Disneyland Parijs bestaat tegenwoordig uit twee parken Disneyland Park en Walt Disney Studios Park en daar naast zeven hotels: Disneyland Hotel - Hotel New York - Newport Bay Club - Sequoia Lodge - Hotel Cheyenne - Hotel Santa Fé - Davy Crockett Ranch

Busreis Disneyland Parijs
Al vanaf de opening van het pretpark zijn er van uit Nederland compleet verzorgde busreizen Disneyland Parijs georganiseerd. De busreis naar Euro Disney was in een luxe touringcar ging je in de ochtend vertrekken en dan s'avonds laat weer terug, later kwamen daarbij de combinatie busreizen met twee dagen Parijs en èèn dag Disneyland Parijs. En natuurlijk de reizen met het verblijf in een van de Disneyland Parijs Resorts of zelfs het Hotel op het park zelf. Hele famillies zijn al met de busreizen naar Disneyland Parijs gegaan en nog vele mensen zullen dit sprookje nog gaan maken.

meer

Peter Langhout - busreizen Eurodisney

Peter Langhout

Peter Langhout is gespecialiseerd in busreizen door heel europa. Wil je met de bus op vakantie bekijk dan het interessante aanbod van Peter Langhout Reizen naar Disneyland Parijs, de goed verzorgde busreizen zijn vaak in combinatie met een excursie door Parijs zelf, waar u kunt genieten van de Eiffeltoren.

Bekijk aanbod

1-reizen - Verzorgde busreizen Eurodisney

1Reizen

Altijd al een keertje naar Disneyland Parijs willen gaan? Nu is er de mogelijkheid om goedkoop en nog met een prive chauffeur ook om deze droom waar te maken. Bex heeft voor u de keuze in een aantal busreizen varierend van prijs maar zeker niet te duur. U en uw kinderen zullen de tijd van hun leven hebben in dit mooie entertainmentpark. Er is geen moment van verveling mogelijk en zult uw ogen uitkijken. Bekijk hier het aanbod.

Bekijk aanbod

Effeweg - Busreizen Disneyland Parijs

Effeweg

De busreizen naar Euro Disney zijn zeer betaalbaar en daar door erg aantrekkelijk om met het hele gezin te ondernemen. Zeker als je bedenkt dat het pretpark Disneyland Parijs toch wel de droom van ieder kind is om naar toe te gaan. Big Thunder Mountain en Space Mountain wachten al op jullie.

Bekijk aanbod

Van Nood - Goedkope busreizen Eurodisney

Van Nood

Heerlijk met de kinderen en Van Nood busreizen naar het sprookjes en tekenfilmpark Disneyland nabij Parijs. Het is de droom van ieder kind om Mickey, Donald en Goofy in het echt tegen te komen, of was dat nou van ieder ouder !! Ach wat maakt het uit u kunt heerlijk een aantal dagen genieten met uw gezin van dit fantastische attractiepark. Boek snel!

Bekijk aanbod

© busreizenonline.nl